Pugiliștii Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, dintre care una de aur și patru de argint, la concursul ”Centura Păltiniș” la box, de la Sibiu, desfășurat în perioada 27-28 septembrie. 

Medalia de aur a fost obținută de Raul Drăgoi Viorel, la copii, 27 de kilograme, care a câștigat astfel ”Centura Păltiniș” la categoria sa. 

Pe locurile 2, de la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat următorii sportivi:
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victor Căldărar – categoria 34 de kilograme, copii;

Adam Abel – categoria 57 de kilograme, juniori;

Ferencz Francisc – categoria 60 de kilograme, juniori;

George Boian – categoria 50 de kilograme, cadeți.

La concursul ”Centura Păltiniș”, ajuns la cea de-a 31-a ediție, au participat circa 60 de sportivi, de la importante cluburi din Transilvania. 

”Mulțumesc conducerii clubului, domnului director Corneliu Mureșan, pentru susținere! Rezultatele obținute de elevii noștri sunt bune, m-a încântat acest copil, Raul Drăgoi Viorel, care a ascultat și a pus în practică exact ceea ce am vorbit. Dacă va munci și va asculta în continuare va fi un sportiv de mare viitor”, a declarat antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

”Rezultatele obținute de sportivii noștri, la această celebră competiție, sunt foarte bune și reflectă pregătirea din ultimele luni. Îi felicit pe sportivi și pe profesorul lor și sper să avem parte de medalii și la următoarele competiții care vor încheia anul”, a declarat directorul Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan. 

Următoarea competiție a secției de box este Campionatul Național, Seniori, de la Târgu Mureș, care seva desfășura în perioada 14-19 octombrie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.