Wekeend productiv pentru sportivii secției de box a Clubului Sportiv Orășănesc Cugir. Pugiliștii de la poalele Drăganei au participat sâmbătă la cea de-a patra ediție omagială a Memorialului „Carol Hajnal” desfășurat în weekend la Salonta.

Competiția a adunat la startul ei peste 50 de boxeri reprezentând 5 cluburi din țară: CSO Cugir, LPS Timișoara, C.S. Banatul, Gheorgheni, și clubul gazdă, Basti Box Salonta, dar și patru cluburi din țara vecină, Ungaria: Szeged, Gyula SE, Bekescsaba și Budapesta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSO Cugir prin antrenorii săi Gheorghe Constantin și Gheorghe Romaniuc, a fost reprezentat la competiție de 7 sportivi, 5 dintre ei clasându-se pe prima treaptă a podiumului la categoriile lor de greutate, astfel:

Categoria 30 kg: Denis Tănase – Locul I

Categoria 54 kg: Samuel Balica – Locul I

Categoria 60 kg: Sebastian Borșa – Locul I

Categoria 64 kg: Alberto Muntean – Locul I

Categoria 75 kg: Andrei Matean – Locul I

Arbitrii și oficialii competiției au fost: arbitrul internaţional de box amator Ion Fugaru – delegat general, Tinu Doia arbitru din partea AIBA – International Boxing Association (amateur),  iar ca arbitrii republicani au fost delegați: Ioan Duma, Raul Bara, Claudiu Sferle, Daniel Bora și Denis Incicau.

Sursa Foto : facebook C.S.Basti box Salonta.

Articol scris de Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.