box - nicolae linca18În episodul de astăzi, al rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, Waldemar Cucereanu povestește despre cea mai prolifică perioadă a sa în ring, despre invincibilitatea sa de la nivel național, dar și despre marele regret al carierei sale – faptul că nu a ajuns la nici o ediție ale Jocurilor Olimpice. Nici trecerea la profesioniști nu a fost una tocmai bună, Waldemar nereușind să își asigure un venit substanțial din box, motiv pentru care a renunțat.

Waldemar Cucereanu a avut 13 meciuri la profesioniști, și-a dominat toți adversarii și a rămas invincibil, însă a renunțat la o vârstă care îi mai permitea să lupte, dintr-un motiv pe care îl aflați în materialul video postat mai jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut 5 ani fantastici, cu titluri naționale, medalii la competiții internaționale, aur la Jocurile Francofone, însă am decis să renunț. Mare meu regret este că nu am ajuns la olimpiadă. Au fost niște lupte dubioase. Domnul Paștiu m-a convins să mă înscriu la profesioniști”, a declarat Waldemar Cucereanu.

Întreg interviul de astăzi, îl puteți viziona mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.