Hidromecanica Sugag-Del Dodo Alba Iulia52În ”INTERVIUL ZILEI”, episodul de astăzi, Waldemar Cucereanu vorbește despre marea sa pasiune, sportul pe care l-a practicat înainte de box, și anume… fotbalul! Waldemar încă evoluează la nivelul Ligii a 5-a, la Viitorul Vama Seacă, însă așteaptă alte oferte, mai aproape de casă. Cucereanu a precizat că nu a încercat niciodată să își intimideze adversarul cu numele său sau cu centurile cucerite în ring.

Fotbalul naște pasiuni nebănuite, iar Waldemar Cucereanu este unul dintre cei ”infestați” de virusul sportului rege. Acesta a practicat fotbalul încă de mic, înainte să se apuce de box, iar în unele perioade părăsea cantonamentele de box pentru a fi alături de colegii săi la echipele de fotbal din Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Veneam la meciuri, la Kozara Vințu de Jos chiar de la lotul național de box. Iubesc fotbalul, este marea mea pasiune. Nu câștig nimic din fotbal, dar îl practic din plăcere, tocmai de aceea încă intru pe teren. Eu nu mă dau mare pe teren! Sunt jucător de fotbal, nimic altceva!”, a declarat Waldemar Cucereanu.

Întreg materialul îl puteți urmări în video-ul postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.