250px-nicolae_lincaÎn episodul de astăzi, al rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, Waldemar Cucereanu își continuă poveste despre box, însă punctează un subiect interesant – relația pe care a avut-o cu Nicolae Linca, singurul pugilist român care a adus în țară o medalie de aur de la olimpiadă. Acesta a vorbit în cuvinte extrem de mari despre Nicolae Linca, om care i-a fost alături și l-a ajutat în diferite momente ale carierei sale.

Nicolae Linca este un nume de referință în boxul din România. Născut la Blaj, Nicolae Linca a reușit faimoasa performanță de a aduce boxului românesc prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, în anul 1956. Acesta a luptat într-o singură mână în finală, însă a câștigat și și-a trecut numele în ”hall of fame-ul” sportului românesc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Waldemar Cucereanu a avut prilejul și onorea de a trăi alături de Nicolae Linca, om care i-a fost alături și l-a sprijinit în cariera sa.

„Dumnezeu să îl ierte! A fost un om extraordinar! Am avut prilejul de a-l cunoaște, de a merge cu el pe stradă, de a sta cu el la masă! Era un om foarte deștept, dar și simplu, nu îi plăcea să se laude. M-a ajutat cu multe sfaturi”, a declarat Waldemar Cucereanu.

Pe lângă subiectul ”Nicolae Linca”, Waldemar Cucereanu mai vorbește și despre familia sa, despre sfaturile pe care le oferă el copiilor atunci când intră în sala de box, dar și multe alte lucruri interesante, pe care le puteți descoperi vizionând materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.