Pugiliștii de la CSO Cugir s-au întors cu șase medalii, dintre care cinci de aur și una de argint, de la întrecerile celei de-a treia ediții a “Cupei Comunei Holod” la box. 

Desfășurată duminică, în Sala Polivalentă a Comunei Holod (judeţul Bihor), competiția a adunat la start peste 50 de pugiliști de la cluburi din Cugir, Oradea, Salonta, Satu Mare, Zalău şi Timișoara și de la două cluburi din Ungaria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir au participat șase sportivi, însoțiți de antrenorul Gheorghe Constantin.

Pugiliștii clubului din oraşul de la poalele Drăganei s-au clasat pe primele două locuri pe podium la categoriile lor de vârstă, în următoarea ordine:

Locul I
Roberto Tănase – categoria copii 36 kg
Denis Tănase – categoria cadeţi 40 kg
Ciprian Măgurean – categoria cadeţi 36 kg
Samuel Balica – categoria juniori 66 kg
Andrei Mătean – categoria tineret 69 kg

Locul II: Alberto Sorin Muntean – categoria tineret 60 kg

„Chiar dacă a fost un concurs extrem de greu pot spune că ne-am îndeplinit foarte bine ţelurile. Toţi pugiliştii noştri au dat totul în ring, îi felicit pe copii, pentru rezultatele obținute, pentru determinarea și dăruirea arătate pe durata concursului. Această cupă a reprezentat un nou test util pentru sportivii noştri. Doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat conducerii Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir.
Țin să mulțumesc pe această cale Liceului Teoretic “David Prodan” Cugir, pentru înțelegerea acordată și sprijinul acordat în buna desfășurare a activității noastre”, a declarat antrenorul secției de box a CSO Cugir, Gheorghe Constantin, pentru pagina de facebook a clubului.

“Sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție.
Țin să îi felicit pe pugiliștii din cadrul secției noastre, alături de antrenorul Gheorghe Constantin, pentru rezultatele extraordinare (șase clasări pe podium), aduse atât clubului cât și orașului, care ne fac mândri de ei”, a declarat, la rândul său, directorul Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Călin Mureșan.

articol scris de Sorin Giurcă (Metalurgistul Cugir / CSO Cugir)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.