stadion unireaLa finele anului trecut, Consiliul Local Alba Iulia ”a dat naștere” entității sportive – Sport Club Municipal Unirea Alba Iulia, structură care va avea rolul de a se ocupa de fotbalul din municipiu. Au fost aprobate și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul director, post care va fi ocupat în urma unui concurs, însă nu se cunoaște data la care va avea loc acest examen, nefiind stabilită de aparatul administrativ al urbei.

Cu toate că zvonurile circulă rapid prin orașul nostru și se vorbea cum că Mihai Dăscălescu va candida pentru acest post, actualul președinte al Unirii Alba Iulia a declinat aceste supoziții și a precizat că nu îl interesează acest post.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un alt nume vehiculat este cel al lui Dan Opruța, fostul director al Direcției pentru Sport și Tineret Alba, însă nici acesta nu a confirmat informațiile.

Până la data concursului, care va stabilită de Primăria municipiului Alba Iulia vă prezentăm criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să conducă noua structură sportivă a Cetății Marii Uniri.

 • studii de specialitate: Studii Universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta în domeniul de licență: economie sau în ramura de știință: științe juridice, specializarea drept.
 • Vechime în specialitatea studiilor necesare: minim 3 ani
 • are cetățenie română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliu în România
 • cunoaște limba română, scris și vorbit
 • are vârsta minimă reglementată de prevederile legale
 • are capacitatea deplină de exercițiu
 • are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate
 • îndeplinește condițiile de studii și, după caz, vechime sau alte condiții specifice specifice cerințelor postului scos la concurs
 • nu a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția în care a intervenit reabilitarea
 • cunoștințe de operare pe calculator
 • limbi străine

Sport Club Municipal Unirea Alba Iulia va avea 3 secții: fotbal, șah și ”sportul pentru toți”, dorind a concentra activitatea în special în sectorul juvenil.

sursa foto: wikipedia.ro, albaiuliainfo.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.