gala sporturilor 2014Unul dintre cele mai așteptate evenimente cuprinse în calendarul sportului județean, Gala Sportului Alba va avea loc în acest an pe 18 decembrie, într-o locație nouă. Restaurantul Mercur Styl va găzdui în 2015 festivitatea de decernare a premiilor pentru cei mai buni sportivi și antrenori din județul Alba. Până în prezent nu se cunoaște fondul exact de premiere, însă organizatorii au promis multe surprize, precum și participarea unor invitați de seamă la acest eveniment. 

O altă premieră ce va fi bifată în acest în cadrul Galei Sporturilor Alba, constă în eliminarea ierarhiilor, urmând să fie premiați cei mai buni sportivi din sporturile olimpice și neolimpice, dar și reprezentanții sporturilor care excelează pe aria lor de acțiune. Nu vor fi tăiați de pe listă nici antrenori și vor exista și premii speciale pentru întreaga activitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până în prezent nu se cunoaște suma exactă pe care Consiliul Județean Alba o va avea la dispoziție pentru organizarea galei, cu tot ceea ce implică acest eveniment, inclusiv premieri, aceste calcule urmând să fie făcute săptămâna viitoare. De asemenea, potrivit unor reprezentanți ai instituției publice din Alba, la Gala Sporturilor 2015 sunt așteptați să participe mai mulți invitați de seamă.

În 2014, cel mai bun sportiv la sporturile olimpice a fost schiorul Dan Moldovan, iar sporturile neolimpice, titlul i-a fost acordat Mariei Balea – powerlifting.

sursa foto: alba24.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.