foto: facebook Junior Bike Race

La Ciugud va avea loc, sâmbătă, ediţia a patra a competiţiei cicliste pentru copii Junior Bike Race, eveniment organizat de Asociația Bicheru Cycling, în parteneriat cu Primăria Ciugud.

Copiii sub 9 ani vor fi înscriși în „Traseul Iepurașilor”, un traseu cu dificultate redusă. Ei vor avea de pedalat 540 de metri, cu o diferență de nivel de 5 metri. Sunt două subcategorii de vârstă: cei mai mici, de 3-5 ani, vor putea fi însoțiți de părinți pe tot parcursul cursei, iar cei de 6-8 ani vor putea fi însoțiți doar din afara zonei marcate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe „Traseul Lupișorilor” vor pedala copiii de peste 9 ani. Și în acest caz, există două subcategorii de vârstă: 9-11 ani și 12-14 ani, fiecare categorie parcurgând un alt număr de ture din traseul de 1.040 metri lungime și 15 metri diferență de nivel. Lupișorii sunt deja ciclişti cu experiență, așadar nu vor putea fi însoțiți pe traseu de către părinți sau prieteni.

Pe lângă competiția propriu zisă, organizatorii au pregătit micuților multe surprize, printre care premii constând în medalii, diplome și produse oferite de sponsori pentru primii trei clasați la fiecare categorie, o tombolă organizată imediat după premiere, precum și jocuri, baloane și picturi pe față oferite de Ping și Pong.

250 de concurenţi s-au înscris online la competiţia ciclistă pentru copii de la Ciugud. “Au fost și părinți care ne-au anunțat că nu vor mai putea participa și le mulțumim că au permis astfel altor copii să ia startul. Cei întârziați, care nu au mai reușit să se înscrie online, se vor putea înscrie și la fața locului, în limita pachetelor disponibile, în intervalul orar 9.00-10.00. Prioritate la ridicarea pachetelor vor avea cei înscriși online, având pachetele de înscriere rezervate, în intervalul orar 8:00-09.00. După ora 9.00 pachetele se vor distribui cronologic, în ordinea sosirii participanților”, au transmis organizatorii.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.