corneliu-muresanÎn cursul acestei săptămâni, Ministerul Tineretului și Sportului a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea funcției de director la unele cluburi sportive di nțară. Pe listă s-au aflat și Liviu Coacăză și Corneliu Mureșan, aceștia concurând pentru postul de director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. Ambii candidați au fost declarați respinși, după ce nu au întrunit punctajul minim necesar (70 de de puncte), Liviu Coacăză obținând 35 de puncte și Corneliu Mureșan 27.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să fie condus de un director interimar, după cei doi candidați la această funcție nu au acumulat punctajul necesar pentru a fi declarați admiși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, Liviu Coacăză va asigura interimatul structurii sportive din municipiu, acesta preluând funcția în primăvară de la Corneliu Mureșan, cel care l-a ”promovat” pe Coacăză în funcția de consilier al clubului.

Liviu Coacăză a acumulat 35 de puncte din totalul de 100 și minimul de 70, iar Corneliu Mureșan doar 27, niciunul dintre ei nefiind eligibili pentru a preluat total postul.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia este una dintre structurile cele mai vechi de la nivel național, având sportivi de mare performanță în toate cele 6 ramuri: atletism, haltere, box, judo, șah și tenis de masă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.