14333660_1071631709573395_4809252783337397249_nOraganizată sub egida Federației Române de Culturism și Fitness, competiția Pro Nutrition de la Dej a avut printre participanți și o albaiuliancă, iar aceasta a reușit să cucerească premiul suprem și anume medalia de aur.

Delia Legian a strălucit din nou în sala sporturilor din Dej, după ce în urmă cu câțiva ani aceasta obținea victorii importante cu echipa de baschet feminin a Liceului cu Prgoram Sportiv din Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aflată la a doua competiție, Delia Legian a reușit să câștige marele premiu al competiției de fitness din cadrul Pro Nutrition, eveniment de mare anvergură.

„Sincer comparativ cu celălalt concurs, chiar am simțit o luptă. M-am luptat pentru aur. Eu am plecat setată să iau aurul. La naționale a fost totul din suflet, deja acuma am trecut la alt nivel. Am avut o formă mai bună față de naționale”, a declarat Delia Legian.

Convocare la națională după doar două concursuri

Munca depusă de Delia Legian nu a rămas fără ecou și deși a participat la doar două competiții oficiale, sportiva din Alba Iulia a fost convocată la lotul național al României pentru a reprezenta țara noastră la balcaniadele din Serbia.

„Pentru mine e un pas foarte mare, mai ales că am avut două concursuri și am fost selectată. Sunt mândră că voi reprezenta Alba Iulia și România la bikini fitness la Balcaniadă”,  a mai punctat Delia Legian.

Dacă sportiva din Alba Iulia se va comporta bine în Serbia aceasta ar putea prinde lotul național și în 2017, când țara noastră va participa la Campionatul Mondial în Spania.

Claudiu Penzeș, noul antrenor al Deliei Legian

Începând de la ultima competiție Delia Legian are și un nou antrenor. Este vorba de Claudiu Penzeș, renumit în rândul amatorilor de culturism și fitness

„Claudiu Penzeș mi-a sărit în ajutor, a fost și la concurs și m-a susținut și de acum înainte voi merge cu el la concursuri. Aveam nevoie de sprijinul lui pentru că e important să fie cineva în spatele tău să te susțină”, a mai completat Delia Legian.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.