IMG_3302Week-endul recent încheiat a fost unul cu rezultate excelente pentru sportivii secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia.

La Comarnic s-au desfăşurat Finalele  Campionatelor Naţionale de Orientare, proba pe echipe. Competiţia a avut două etape(lungă şi medie distanţă) clasamentul fiind întocmit prin cumularea timpilor obţinuţi de cei mai buni doi sportivi ai fiecărui club în aceste etape. Desfăşurate pe o vreme mai mult decât capricioasă acestea au oferit o dispută interesantă pentru medaliile puse în joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La seniori, echipa CS Unirea Alba Iulia alcătuită din Paul Brabiescu şi Radu Milea s-a clasat pe locul 2 şi astfel a obţinut medaliile de argint ale probei. Titlul de campioană naţională a revenit echipei CS Universitatea Craiova în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat echipa CSM Miercurea Ciuc. Merită subliniat faptul sportivul unirist Paul Brabiescu a câştigat etapa a doua şi s-a clasat al doilea în prima zi.

Sâmbătă, 7 mai, la Moeciu de Sus, s-a desfăşurat şi cea mai mare competiţie de alergare montană din ţara noastră, Ecomarathon 2016, la startul căreia s-au aliniat peste 1200 de participanţi.

În proba masculină de maraton Tamas Bogya – CS Unirea Alba Iulia a făcut, ca de obicei, o cursă foarte bună şi a terminat de asemenea pe locul al doilea cu timpul de 3 ore 32 minute şi 54 secunde. Primul a trecut linia de sosire Viorel Palici după 3 ore 31 minute şi 43 secunde, în timp ce  pe locul trei a terminat Robert Hajnal cu timpul de 3 ore 33 minute şi 34 secunde. La proba de maraton au participat 461 de concurenţi.

 “Seriozitatea şi munca asiduă din antrenamentele zilnice ale acestor băieţi şi-au arătat încă o dată roadele. Nu e deloc uşor să alergi sute de kilometri în fiecare lună,  dar, în momentul în care urci pe podiumul de premiere, toate suferinţele din pregătire trec în plan secund rămânând doar satisfacţia performanţei realizate”, a declarat Marius Anghel, responsabilul secției de orientare.

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.