FOTO: SAHALBA.RO
FOTO: SAHALBA.RO

Evoluție excelentă pentru juniorul de doar 15 ani, Mihnea Costachi, la Festivalul internațional de Șah de la Arad, turneu cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice competiții open organizate în țanra noastră.

La startul competiției s-au aliniat 240 e participanți din 16 țări, în vreme ce 15 concurenți dețin titlul de mare maestru intenrațional, cea mai înaltă distincție în șah.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Juniorul albaiulian, cotat ca favoritul 32 la start, a început competiția cu trei victorii în primele trei partide. După o înfrângere în runda a IV-a, șahistul de la CSU Alba Iulia a câștigat alte două partide. Pe lângă victoriile mentționte Mihnea Costachi a mai obțnut și trei remize, iar prestatia avută la Arad a adust șahistului o clasare pe locul 12.

 

Turneul a fost câștigat de Vladimir Dobrov (Rusia), urmat de Lucian Miron (România) și Ulvi Bajarani (Azerbaidjan).

Turneul a fost castigat de Vladimir Dobrov (Rusia), urmat de Lucian Miron (Romania) si Ulvi Bajarani (Azerbaidjan), toti cu 7,5 puncte.

La turneul de la Arad au mai prticipat și George Ileană (CSU Alba Iulia), 5,5 puncte, Cristian Vlad (Apulum Alba Iulia, locul 117), Nicolae Șandru (CSU Alba Iulia, locul 141) și Ovidiu Crăciun (Șah Club Cugir, locul 144).

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.