tuTânărul pilot albaiulian, Tudor Adrian Pop a luat startul în ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015, la Poiana Brașov, locul favorit al șoferului din Cetatea Marii Uniri. Deși a reușit cu greu să participe la acest concurs, Tudor Pop a făcut o cursă destul de bună și a reușit să se claseze pe podium în clasamentul general al juniorilor.

Acesta are planuri mari pentru viitor și speră sa facă rost de un buget decent pentru a lua startul în toate probele și pentru a aduce titlul național la Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost o etapă destul de dificilă, din cauză că am mers cu echipa în formulă incompletă. A fost greu sa găsesc o setare optimă a mașinii în prima zi, dar cu toate astea datorita lui Pety, mecanicul meu pentru această etapă, a reușit să facă mașina să funcționeze cum ar trebui. Etapa de la Poiana Brașov mi-a intrat la suflet și clar e una din preferatele mele. O sa revin de fiecare data când o să am posibilitatea pe acest traseu minunat, plin de oameni foarte căldurosi și tin pe aceasta cale sa le multumesc pentru ca au stat o zi întreagă pe marginea drumului sa ne aplaude la final”, a declarat Tudor Pop.

Acesta a concurat în proba juniorilor cu un Volkswagen Golf, o mașină la care Tudor ține foarte mult. De asemenea, pilotul albaiulian a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături pe tot parcursul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015, în special taălui său, care l-a sprijinit necondiționat.

”Fiind ultima etapă din acest sezon țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acest sezon. În primul rând vreau să mulțumesc familiei mele, în special tatălui meu care a fost alături de mine doar sufletește la aceasta etapa din cauza unor probleme de sănătate, în al doilea rând echipei tehnice formate din Fazacas Ioan și Pety, partenerilor media și fotografului Raul Knall, dar și sponsorilor care au fost aproape tot sezonul lângă mine. Sunt foarte bucuros ca am adus locul 3 în clasamentul general al juniorilor la Alba Iulia! Sper la anul sa revin în campionatul național, mai competitiv, cu o noua mașină de concurs. Totul depinde dacă reușesc să adun bugetul necesar ca în 2016 sa devin campion!”, a adăugat Tudor Pop.

Cu toate că nu a luat startul în toate etapele Campionatului Național de Viteză în Coastp 2015, Tudor Pop a reușit o claare bună la finalul sezonului, fiind unul dintre cei mai apreciați conducător, care au luat startul pe serpentinele României, o etapă fiind găzduită la Alba, pe tronsonul dintre Teleac și Straja.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.