13466087_1615648368763072_5773531652700825055_nGrand Opening-ul Bazei de Agrement din Blaj a avut loc de Rusalii, prilej de sărbătoare pentru urbea lăudată în trecut de însuși cel mai mare poet al românilor – Mihai Eminescu. Ștrandul a fost luat cu asalt cu mic, cu mare, iar căldura insuportabilă de afară a adus totuși zâmbete pe fețele blăjenilor, care acum au unde să se răcorească. Proiectul a costat 3,5 milioane de lei, însă bucuria oamenilor din zonă și a celor care aleg să se relaxeze în ”oaza” Blajului este neprețuită. Intrarea în baza de agrement din Blaj costă 15 lei pentru adulți și 8 lei pentru copii (5-14 ani), iar în primele 3 zile de la deschidere peste 1000 de persoane au trecut pragul ”bijuteriei” din ”Mica Romă”.

Nu doar piscinele consituie punct de atracție pentru cei care aleg să se relaxeze în interiorul bazei de agrement din municipiul Blaj, ci și terenurile de tenis, de fotbal sau de baschet. Chiar dacă temperatura nu este una care să încurajeze această mișcare, s-au încins deja partide pe terenurile de sport multifuncționale, finalizate cu o baie în ștrandul complexului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Orar de vară, prețuri accesibile!

O zi de relaxare în interiorul complexului de agrement din Blaj nu va aduce pagubă în buzunarul propriu. Intrarea, pentru adulți costă 15 lei, iar pentru copii cu vârste între 5 și 14 ani este 8 lei. Baza este dotată și cu terase și restaurante, motiv pentru care administratorii interzic consumul de băuturi și mâncare comcercializate din afara complexului.

Complex de agrement – aproximativ un milion de euro! Bucuria blăjenilor… neprețuită

La 1 iulie 2015 s-a deschis șantierul complexului de agrement din Blaj, amplasat lângă Stadionul Parc din inima municipiului. Practic, zona a devenit o adevărată oază de liniște și relaxare, blăjenii având la dispoziție un parc doat cu aparate fitness, spații verzi, stadionul pe care joacă echipa CIL Blaj, dotat cu pistă de alergare, iar din 20 iunie baza de agrement, care adăpostește în curtea sa un bazin de înot pentru adulți (50/20 metri), 3 bazine pentru copii, teren de tenis cu zgură, teren sintetic multifuncțional de fotbal și baschet, terase, spații pentru odihnă și loc de joacă pentru copii. Investiția se ridică la 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul propriu al municipiului și de Consiliul Județean Alba. Blajul se mândrește la ora actuală cu unul dintre cele mai frumoase complexuri de agrement din județ și sezonul estival va ”îndulci” viața blăjenilor, dar și a celor din împrejurimi.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Buna ziua.
    Scriu in numele unui grup de pensionari care au fost sambata 27 auguat 2016 la Strandul de agrement din Blaj, si sa adeverit zicala “la pomul laudat , sa te duci cu sacul spart”de ce spun acest lucru , o sa va explic mai jos:am ajuns la ora 9 dimineata la Strandul cu laudele,am intrebat este calda apa? ni s-a raspuns ca inca nu ca asta noapte a fost rece dar se v-a incalzi pe parcursul zile de la panourile solare la strandul de adulti , iar la cele pentru copii o sa fie calda ca se incalzeste electric.Am zis atunci o sa fie ok si am intrat in strand 14 adulti si 2 copii de 5 anisori, si cum peste tot locul unde mergem organizat si cu pensionari am solicitat sa ni se faca o reducere la intrare care bineinteles nu ni s-a facut deoarece angajati de acolo au spus ca asa este ordinul de la sefi sa nu se faca nici o reducere , am platit cate 15 lei de adulti si 8 lei pentru copii. Noi am plecat la ora 17 din strand iar apa a fost tot cum am gasit-o dimineata (aceiasi temperatura) atat in strandu mare cat si in cele pt. copii.Alt aspect care vreau sa vi-l relatez este ca in incinta strandului este un bufet cred ca se numeste ca c-am asa arata, care avea doar sucuri si apa ,si bere la pahar care avea pretul de “doar 5 lei” iar la doza avea doar bere cu lamaie.Mancare nu era , doar la comanda si se fie adusa din alta parte(d-zeu stie de unde si cum arata ca nu am avut curajul sa ne comandam). In privinta curateniei si amenajare toata stima si respectul , dar ceeia ce este mai interesant adica apa calda ce pentru aceea am ales acel strand lipseste cu desavarsire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.