img_1020Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu s-a dovedit neîncăpătoroare pentru pasionații de dans sportiv care au dorit să vadă un spectacol pe cinste în weekendul 16-18 septembrie.

Este vorba despre cea mai mare competiție de dans sportiv din România  și anume Transylvanian Grand Prix, competiție organizată de cluburile Fantasy Dance si Academia de Dans în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv. Au luat startul peste 2000 de dansatori din toate colțurile Europei, fiind prezente perechi din Top 24 Mondial iar nivelul competiției a fost unul extrem de ridicat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cugirul a fost reprezentat la trei categorii de vârstă și anume:Răzvan-Marcu-Morancea, Ariana  Marcu -locul 8 din 19 perechi la categoria E 12-15 ani(6 dansuri), Sebastian Luca -Teodora Vințan-locul 3 la categoria Hobby 6-9 ani(4 dansuri),Eric-Robert Prodan- Castilia Măieraș-locul 2 din 18 perechi la categoria Hobby 10-11 ani.
Eric-Robert este mezinul clubului sportiv ProDance 2007 și impresionează prin talentul, seriozitatea si dăruirea de care dă dovadă.La cei 7 ani si 3 luni demonstrează o afinitate deosebită înspre această ramură sportivă, fapt dovedit de clasările din ultima perioadă în competițiile naționale împreună cu noua sa parteneră, Castilia.

img_1018

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.