CSS Aiud4Aiudul este cu siguranță cel mai ”sărac” municipiu în ceea ce privește domeniul sportiv la nivelul județului Alba. Fotbalul este principala ramură pe care copiii și seniori aiudeni o îmbrățișează, însă la nivel de amatori. Pe lângă sportul rege, apare și atletismul, condus de profesorul Ioana Bozdog, care, miercuri la Crosul Toemei din Blaj a obținut 8 medalii cu 8 sportivi în competițiile de copii și juniori.

La Blaj a avut loc miercuri, Campionatul Național de Cros (etapa județeană) și Crosul Toamnei. La start au participat sportivi de la LPS Alba Iulia, CSȘ Blaj, CSȘ Aiud și CSO Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: Rezultate remarcabile pentru sportivii LPS Alba Iulia la Campionatul Național de Cros (etapa județeană) și Crosul Toamnei de la Blaj

Cei 8 atleți de la CSȘ Aiud, pregătiți de Ioana Bozdog au avut rezultate însemnate, cucerind medalii la fiecare probă la care au luat parte, semn că atletismul din Aiud este pe un trend ascendent, deși este un sport… relativ nou pentru municipiu. Iată rezultatele:

Crosul Toamnei

  • Juniori 3: Crina Andreea Savu – locul III
  • Copiii 3: Daria Fascenco – locul II, Larisa Borzaș – locul III, Filip Stanciu – locul I, Szabolcs Covaciu – locul III
  • Copii 2: Diana Miclea – locul III, Antonio Borzaș – locul II
  • Copii 1: Eduard Bargoz – locul III

”Sunt foarte mulțumită de rezultatele sportivilor mei. Am încheiat anul competițional așa cum ne-am propus cu multe medalii. Acest lucru este important pentru copii, indiferent de competiția la care participăm. O să lucrăm la fel și pe viitor și îmi doresc să avem cât mai multe rezultate”, a declarat Ioana Bozdog, antrenor de atletism din cadrul CSȘ Aiud.

sursa foto: Ioana Bozdog

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. mai tata de bagat de vina toti sunteti buni…dar de alergat panai p**** si caciula nu te vad facand mai mult de 200 m si apoi sa te astepte Smurdul nu cumva sa dai ,,ortulpopii,,…as vrea sa te vad pe tine antrenand orice fel de grupa de copii in orisicare sport pe care crezi tu ca-l cunosti, nu ca-l si practici..Aiudul stie…:))

  2. Rusine domnule Mircea ca aduceti asemenea afirmatii unei persoane atat de deosebite ca si Ioana Bozdoc,un antrenor care se dedica unei meserii deosebite.Se vede ca nu o cunoasteti,ar trebui sa fiti mandru ca mai sunt oameni care indruma copiii spre miscare.
    Multumim Ioana pentru tot ce faci cu acesti copii minunati.Bafta in tot ce iti propui pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.