14642462_1092005640869335_3041453613258658335_nDelia Legian a reușit să obțină un nou titlu de campioană națională la Cupa Titanic, de la Sîncraiu de Mureș (județul Mureș)! Fosta baschetbalistă reușește să impresioneze și la Bikini Fitness, iar acest lucru îl arată rezultatele obținute.

Delia Legian a izbutit să urce pe prima treaptă a podiumului la Bikini Fitness, categoria 1,66 metri, dar și titlul de campioană absolută a competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost o alegere spontană să particip la acest concurs, dar am ales cu sufletul și am reușit să dau din nou totul pe scenă. Îmi place să fiu printre românii mei și iubesc ceea ce fac. Câteodată deși este foarte greu aș dori să nu se mai termine. Pe scenă sunt mereu în elementul meu și mă bucur de tot! Vreau să mulțumesc antrenorului meu Claudiu Penzeș, lui Andrei Cenan și celor de la Studio Fitness Alba, locație unde activez ca personal trainer și mă pregătesc pentru concursuri”, a declarat Delia Legian.

Peste câteva zile Delia Legian va reprezenta țara noastră la Balcaniade, unde speră să obțină o medalie care să-i răsplătească munca depusă în ultima perioadă.

„Doamne ajută să reprezint România cu succes la Balcaniade. Eu o să dau tot ce pot pentru că vreau să fiți mândri de mine”, a mai punctat Delia Legian.

Participarea la Balcaniade vine în urma convocării la lotul național al României pentru acest eveniment.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.