De Ziua Copilului, programată în fiecare an la 1 iunie, Clubul Sportiv Orășănesc (CSO) Cugir împreună cu Primăria și Consiliul Local Cugir au organizat activități sportiv – recreative dedicate Zilei de 1 iunie, activități la care au participat aproximativ 500 de copii alături de părinți sau bunici.

Copiii au participat la o serie de întreceri sportive pregătite de către organizatori, competiții care s-au desfășurat pe Bulevardul Alexandru Sahia, Strada Tineretului, Clubul Copiilor Cugir și Arena Cugir, acestea fiind:

  • campionate de fotbal (clasele I-XII), concursuri de triciclete, trotinete, biciclete și role, campionat de tenis de câmp, demonstrații de îndemânare la karting – demonstrații oferite de către piloții din cadrul Clubului Copiilor Cugir, crosul dedicat zilei de 1 Iunie – strartul fiind dat de pe strada Alexandru Sahia continuând pe strada Victoriei, finish-ul având loc pe pista de atletism din incinta Cugir Arena, demonstrații de box, concurs de șah, meci demonstrativ de mini-handbal.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În competițiile de fotbal rezervate elevilor școlilor gimnaziale, în finala mare a campionatului s-a impus Școala Gimazială Singidava, scor 6-1, în fața formației Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir, iar în finala mică câștig de cauză a avut formația Școlii „Ioan Mihu” Vinerea, care s-a impus cu scorul de 6-3 în fața formației Școlii Gimnaziale „Iosif Pervian” Cugir.

Iată profesorii și antrenorii implicați în organizarea evenimentelor dedicate Zilei Copilului, la Cugir:

Traian Avram, Cătălin Pașcanu, Alexandru Kilin (fotbal), Ioan Bașca (handbal), Gheorghe Hăprian (atletism), Gheorghe Constantin (box), Ioan Baciu și Ioan Negrea (karting), Vasile Lupu (șah), sensei Vasile Pricob (karate), Gheorghe Hârciagă și Lucian Rada (tenis de câmp).

„Vrem să avem o colaborare foarte bună pe viitor cu toți copiii, dar și cu părinții acestora , dorim să încurajăm sportul în rândul copiilor, să îi facem pe ei și pe părinți să conștientizeze importanța mișcării în viața unui om. Prin aceste activități care au avut loc astăzi, am căutat să descoperim noi talente printre acești copii” – au oferit o declarație comună pentru absprot.ro, Călin Mureșan – președinte CSO Cugir și Adrian Mihai – director sportiv CSO Cugir.

Articol + foto: Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.