Sâmbătă, sala de sport din centrul comunei Vințu de Jos a devenit locul în care s-a sărbătorit Ziua Mondială a Tenisului de Masă, precum în alte peste 70 de centre din țară! La Alba, Vințu de Jos, Aiudul și Blajul au inițiat tunrnee AmaTur, unde au participat jucători amatori de tenis de masă, de toate vârstele și sexele! La Vințu de Jos au fost amenajate 16 mese, unde peste 70 de participanți, printre care și mulți copii s-au bucurat la unison pentru unul dintre cele mai iubite sporturi la nivel mondial!

Vințu de Jos a devenit o locație cunoscută pe harta tenisului de masă dedicat amatorilor din Roomânia, după ce în sala din centrul comunei au fost organizate mai multe ediții ale Turneului AmaTur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot AmaTur, organizația de tenis de masă din România, împreună cu federația internațională, au pus la cale organizarea unor turnee dedicate Zilei Mondiale a Tenisului de Masă, România devenind una dintre cele mai ”bogate” țări în ceea ce privește demararea unor astfel de acțiuni.

La Vințu de Jos, iubitori ai tenisului de masă de toate vârstele și sexele s-au întrecut într-o competiție foarte bine organizată de AmaTur, împreună cu Primăria și Cinsiliul Local Vințu de Jos. ”Ping-Pong”-ul este un sport foarte iubit atât în România, cât și în întreaga lume, lucur ce s-a dovedit cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului de Masă!

Mai multe despre Ziua Mondială a Tenisului de Masă organizată la Vințu de Jos, vă vom prezenta într-un amplu reportaj video, postat în materialele următoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.