stadion unireaA doua etapă a examenului pentru ocuparea postului de director la Sport Club Municipal ”Unirea” Alba Iulia a fost una mai bună, unul dintre candidați fiind declarat admis pentru această funcție. Astfel, cel care a preluat frâiele structurii sportive municipale este Florin Ioan Onișor, singurul dintre cei 4 care a trecut de proba scrisă, cu un punctaj de 72 de puncte. La proba interviului candidatul a obținut 95 de puncte, acesta fiind declarat admis pentru ocuparea postului cu un total de 83,5 puncte. Florin Ioan Onișor a candidat și în etapa precedentă, obținând cel mai bun punctaj (45 de puncte) dintre toți candidații. 

Potrivit unor persoane care se află zi de zi la stadionul ”Cetate”, noul director al Sport Club Municipal ”Unirea” Alba Iulia și-a preluat deja atribuțiunile și se implică atent în noul proiect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Florin Ioan Onișor a avut un concurs bun, fiind singurul admis din 4 candidați la proba scrisă, acesta obținând 72 de puncte.

La concurs au mai participat: Lucia Codruța Fulea (35 de puncte), Lucian Sîrb (13) și Tiberiu George Crăciun (5 puncte).

Sport Club Municipal ”Unirea” Alba Iulia va avea 3 secții – fotbal, șah Asociația ”Sportul pentru toți”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.