Gala Sportului 2015 Alba108Profesorul Gabriel Avram se află de 30 de ani de în Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, acesta având cifre impresionante alături de sportivele pe care le-a pregătit de-a lungul timpului și pe care le antrenează în prezent. Nu mai puțin de 38 de competiții internaționale a bifat acesta, dintre care și 4 olimpiade, prin Norica Câmpean, Ana Maria Groza și Ana Rodean. În interviul de astăzi, aflați cum a început acesta să antreneze secția de marș a clubului, dar și în ce condiții se pregătesc atleții albaiulieni.

Gabriel Avram este una dintre personalitățile sportive ale județului Alba, prin mâna acestuai trecând mulți atleți de-a lungul timpului, care au adunat rezultate foarte bune pentru municipiu și județ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am început în 1 ianuarie 1986, de aproape 31 de ani. Nu știam nimic despre proba de marș, dar am studiat. Acest sport se practică în aer liber, iar noi ne facem datoria pe orice vreme! Avem condiții proste de antrenament, în primul rând sportivii nu pot avea parte de refacere, nu mai sunt dușuri la stadion”, a precizat Gabriel Avram.

Primul episod al ”INTERVIUL ZILEI” îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.