avramÎn ”INTERVIUL ZILEI” de astăzi, Gabriel Avram declară că atletismul este sportul numărul unu al orașului Alba Iulia, al județului Alba, dar și al României. La nivel de județ, atletismul este sportul cel mai reprezentativ, având participanți la competiții europene, mondiale și jocuri olimpice în ultimii 22 de ani. Cu toate astea, Gabriel Avram trage un semnal de alarmă și precizează că fără ajutor din partea autoritățiilor, acest sport va muri în următoarea perioadă.

Gabriel Avram se luptă cu morile de vânt, alături de ceilalți antrenori de atletism din cadrul Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și celelalte structuri sportive. Ajutorul din partea autorităților este minin, sau chir zero, iar performanța se face cu greu în aceste condiții, chiar dacă atletismul este un sport reprezentativ pentru județul Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Atletismul este sportul numărul unu al României și al județului Alba. Este singurul sport din județ, care de 22 de ani fără întrerupere noi am avut reprezentante la aceste mari competiții europene și mondiale, dar cu toate astea dezinteresul este total. Nu suntem ajutați și ne-am obișnuit să ne descurcăm singuri!”, a declarat Gabriel Avram.

Întreg interviul de astăzi, îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.