Gala Sportului 2015 Alba116În ultimul episod al ”INTERVIUL ZILEI” realizat cu profesorul și antrenorul de atletism Gabrial Avram, aflîm că tinerii din ziua de azi nu preferă sportul de performanță, și că aceștia vin la stadion doar pentru a face mișcare… să slăbească. Aceasta este o problemă cu care antrenorii de atletism s-au confruntat în urma unei selecții efectuate la începutul anului școlar prin instituțiile de învățământ din municipiu.

Gabriel Avram a dezvoltat în rubrica ”INTERVIUL ZILEI” toate problemele cu care se confruntă zi de zi în sportul pe care îl predă. Atletismul are de suferit, chiar dacă este un sport reprezentativ pentru România, dar și pentru județul Alba. Tinerii nu se mai gândesc să devină Norica Câmpean, Ana Maria Groza sau Ana Rodean și vin la stadion doar pentru a… slăbi!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am fost și în toamna aceasa la mai mute școli în selecție, dar nu a venit nimeni la stadion. Sau au venit două, trei sportive, dar nu dintre cele talentate, au venit doar ca să slăbească.  Profesorii de sport ar trebui să fie stimulați, pentru că ei ar trebui să fie primii selecționeri”, a declarat Gabriel Avram.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.