ana rodeanDacă în episodul de ieri al ”INTERVIUL ZILEI” Gabriel Avram a vorbit despre primele două sportive olimpice pe care le-a antrenat, astăzi, antrenorul Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia ne povestește mai multe lucruri despre Ana Rodean, ultima participantă a județului Alba la o ediție de Jocuri Olimpice. Gabriel Avram a ținut să sublinieze că Ana Rodean le-a dat o palmă tuturor celor care nu i-au acordat șanse să se califice la competiția supremă.

După o pauză de 8 ani, Ana Rodean a reușit să ridice din nou drapelul județului Alba pe catargul Jocurilor Olimpice. Chiar dacă este o performană notbilă pentru sportul județean, acest lucru nu a fost un prilej de mândrie pentru autorități, care au neglijat performanța sportivei albaiulience.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Putem spune că a fost o calificare istorică pentru că doar eu și Ana am crezut că ea poate să ajungă la Jocurile Olimpice. Nu era creditată cu șanse, se aștepta de la alți sportivi să realizeze această performanță. Am rezolvat calificarea la o competiție mare, plină de încărcătură”, a declarat Gabriel Avram.

Despre aventura Anei Rodean la Rio 2016, aflați din materialul video de mai jos, precum și planurile de viitor pe care le are antrenorul Gabriel Avram cu cea mai bună sportivă din momentul de față din clubul Unirea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.