Gala Sportului 2015 Alba110În cel de-al doilea episdo al ”INTERVIUL ZILEI” realizat cu profesorul Gabreil Avram, aflăm detalii interesante despre sportivele care au purtat drapelul municipiului și pe cel al județului la competiții supreme, gen jocuri olimpice. Gabriel Avram aduce cuvinte foarte frumoase la adresa fostei sale sportive Norica Câmpean, cea care a adunat 3 prezențe consecutive la JO (1996, 2000, 2004), dar și despre Ana Maria Groza, care a fost antrenată la Olimpiada din 2000 de către profesorul albaiulian.

După ce am aflat cum a intrat Gabriel Avram în lumea marșului, domeniu despre care nu știa foarte multe, astăzi, la ”INTERVIUL ZILEI” aflăm cum erau sportivele olimpice pe care Avram le-a pregătit în trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Norica Câmpean a început sportul la o vârstă înaintată, la 17 ani, când alții se retrag. Cred că o putem numi cel mai bun sportiv al județului, având rezultate foarte bune la competiții internaționale, inclusiv la jocuri olimpice. Cu astfel de sportiv lucrezi o dată în viață. Mă simt mândru de ceea ce am realizat împreună. În anul 2000, la Olimpiadă, niciun club din lume, în afară de CS Unirea nu a avut două sportive clasate în primele 13 la o probă, cum le-am avut noi pe Norica și Ana Maria Groza”, a declarat Gabriel Avram.

Tot în acest episod, Gabriel Avram vorbește despre decăderea și derapajul sportului românesc, antrenorii confruntându-se cu probleme mari la selecția sportivilor, dar și cu condiții improprii de antrenament.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.