constantin-pralea-munteÎn episodul cu numărul 5 al ”INTERVIULUI ZILEI” realizat cu omul de afaceri Constantin Pralea, aflăm care sunt hobby-urile și sporturile preferate ale acestuia. Dacă fotbalul rămâne ”marea dragoste”, Constantin Pralea își dedică timpul liber alpinismului și mai nou – tenisului de masă. Acesta și-a dorit și să alerge maratoane, dar escaladatul munților a devenit o adevărată pasiune. Din interviul de astăzi, aflați aventurile montane ale lui Constantin Pralea, dar și alte lucruri interesante despre sporturile pe care le îndrăgește și puteți urmări imagini cu expedițiile acestuia.

Constantin Pralea a dorit să renunțe la fotbal și a fost cooptat într-o echip de alpiniști. Acesta s-a dedicat sportului montan, ajungând pe cele mai înalte culmi ale lumii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„La 51 de ani m-am apucat de alpinism. Am făcut parte din echipa care a inițiat acțiunea ”Everest – pământ românesc”. A izbucnit pneumonia în China și s-a blocat frontiera de la Nepal și nu am mai putut să ajung. Am vrut să renunț la fotbal, m-am îndreptat către maraton și am ajuns să fac alpinism”, a declarat Constantin Pralea.

Care au fost expedițiile sale cele mai frumoase și îndrăgite, precum și povestea ”Everestului”, aflați din materialul video postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.