Judoka legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, cooptați la loturile naționale ale României, au obținut în weekend aur și argint la turnee naționale și internaționale de judo, desfășurate la Onești, județul Bacău și Chișinău, Republica Moldova.

Astfel, Alexia Bogdan (categoria 48 de kilograme), a obținut locul I la competiția de judo ”Cupa Onești”, organizată în perioada 29-30 noiembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, Alexandru Sibișan (categoria 81 de kilograme), s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului la Turneul Internațional de Judo Vasile Luca (considerat părintele judo-ului moldovenesc), desfășurat în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Chișinău.

Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan au fost cooptați, datorită rezultatelor obținute, în loturile naționale de judo ale României. Antrenorii celor doi sportivi sunt profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Alexandru și Alexia au confirmat pe întreg parcursul anului, iar aceste medalii, la final de sezon competițional, încununează întreaga lor muncă. Sunt, de asemenea, mândru că au fost cooptați în loturile naționale, că reprezintă astfel județul Alba, alături de alți sportivi ai noștri și îi felicit cu această ocazie și pe antrenorii lor. Zilele următoare vom avea plăcerea să facem o radiografie a ceea ce a însemnat anul 2019 pentru Clubul Sportiv Unirea și vom face, ca de obicei, un bilanț al rezultatelor obținute de către toți sportivii legitimați”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.