Judoka legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia au obținut două locuri trei la proba de individual – prin sportivii Paul Onișor și Natalia Rus – și un loc întâi, la proba pe echipe, prin sportiva Natalia Rus, la Concursul Național de Judo U11, desfășurat în perioada 7-10 iunie la Mangalia. 

La Concursul Național de Judo U 11, echipe + individual, au participat, de la CS Unirea Alba Iulia, opt sportivi, băieți și fete.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La individual, s-au obținut două locuri 3, prin Paul Onișor, categoria 55 de kilograme și Natalia Rus, categoria 44 de kilograme.

În ceea ce privește competiția pe echipe, Natalia Rus s-a aflat în echipa (Euroregiunea 5) care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. Ea a concurat alături de alte șase sportive, din alte județe, la categorii diferite, împotriva altor participante la concurs, care au format alte Euroregiuni. În total, în cadrul concursului, s-au constituit șapte echipe (Euroregiuni).

Natalia Rus a concurat la categoria 44 de kilograme, iar în echipa ei au mai fost sportive, din alte județe, la următoarele categorii: -29 kg, -32 kg,-36 kg, -40 kg, -48 kg, +48 kg.

Judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu, care i-au însoțit la concursul din județul Constanța.

Următorul concurs pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia este Finala Concursului Național U13, care va avea loc la Satu Mare, în perioada 22-24 iunie 2018.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.