Laura Alexia Bogdan, legitimată la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15, la categoria 48 de kilograme, după ce s-a luptat pentru medalia de bronz.

Primele locuri, la această categorie, au fost ocupate de sportivi din Grecia, Kosovo și Bulgaria. Campionatul s-a desfășurat în perioada 13-17 iunie, în Macedonia, la Skopje. Au participat sportivi din 11 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Grecia, Muntenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Kosovo, Turcia și Cipru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Considerăm că locul obținut de sportiva Bogdan Laura Alexia este unul foarte bun. Apreciem eforturile și sacrificiile depuse atât în Macedonia, cât și în perioada premergătoare acestei competiții”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Laura Alexia este antrenată de profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu. Sportiva a avut ocazia să participe la această competiție internațională grație rezultatelor bune obținute pe plan național. În urmă cu câteva săptămâni ea a obținut argintul în Finala Campionatului Național U 15.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.