Secția Karate din cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir traversează cel mai bun an de la înființare, obținând un număr record de medalii, care mai de care mai strălucitoare. O mare satisfacție pentru secția Karate din Cugir este faputl că sportivii au excelat la competiții internaționale, purtând cu mândrie în piept embema orașului de sub Drăgana. 

Anul 2016 a fost unul senzațional pentru Karate din Cugir, obținându-se nu mai puțin de 79 de medalii în toate competițiile, din care 18 medalii de aur, 28 de argint și 33 de bronz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Statisfacția cea mai marea a sensei-ului Vasile Pricob este că sportivii săi au ascultat imnul României la competiții internaționale, unde CSO Cugir a obținut o salbă de medalii.

„Avem un an deosebit! Mă bucur și sunt mândru de acești copii. Fără implicarea autoritățiilor și a conducerii clubului nu reușeam acest lucru. Copiii au cel mai mare merit în aceste performanțe, implicarea lor aducând o salbă de medalii pe acest an”, precizat Vasile Pricob.

La Campionatele Europene de Copii din Cracovia, delegația CSO Cugir a fost formată din 10 copii, 7 băieți și 3 fete, astfel: Eduard Tamaș, Ians Rotaru, Sebastian Micu, Roberto Dondea. Cătălin Mortură, Robert Ungureanu și Paul Codrea, Erica Fânaru, Mara Roman și Irina Codrea.

La această competiție s-au obținut 16 medalii, un număr impresionant pentru CSO Cugir, care a fost reprezentată cu succes la o întrecere interțări.

La Campionatul European din Slovenia, dedicat juniorilor, CSO Cugir a cucerit 4 medalii de argint, deși obiectivul delegației era să aducă o medalie în țară, prag depășit de sportivii Marian Codrea și Mihai Achim.

  • Obiectiv pe 2017?! Tot mai sus!

Întrebat despre obiectivul secției de Karate din cadrul CSO Cugir, Vasile Pricob a răspuns cu o vorbă de duh.

„Dacă ai ieșit campion… în secunda doi când ai coborât treapta, o luăm de la capăt! Ne așteaptă un an cu un Campionat Mondial în România, la Cluj. Vom începe în forță cu toate categoriile de vârstă. Ne dorim medalii internaționale și sunt sigur că vom reuși acest lucru”, a precizat Vasile Pricob, antrenorul de karate dincadrul CSO Cugir.

  • Sensei Vasile Pricob – dublu campion european la veterani!

Așa sensei, așa copii! Vasile Pricob nu s-a îndepărtat de sportul pe care îl practică din tinerețe, acesta participând la competiții dedicate veteranilor, în acest an mândrindu-se cu două medalii de aur la Campioantele Europene din Polonia, la categoria veterani 60-65 de ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.