Familia Țălnar are din nou motive de bucurie! După ce au fost greu încercați de moartea Georgetei, soția lui Cornel Țălnar, familia antrenorului din Alba Iulia a zâmbit din nou, în weekend-ul precedent! Eva Baciu, nepoata antrenorului de la FC Brașov a devenit dublă campioană națională la karate – stiluri Kata și Kumite, psătrându-și trofeele cucerite anul precedent. Susținută în Sala Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia de o puternică galerie, în frunte cu internaționalul român Gicu Grozav, Eva a avut prestații foarte bune, cucerind două medalii strălucitoare. 

Eva calcă pe urmele mătușii sale, Sendy Țălnar, care a practicat mulți ani acest sport, în care a devenit multiplă campioană națională, dar și europeană! Sâmbătă, la Alba Iulia au avut loc Campionatele Naționale de Karate, unde Eva, antrenată de sensei Alin Lucian Lup, a avut o prestație foarte bună, impresionându-i pe arbitri, dar și întreaga asistență, atât la stilul de demonstrație (Kata), cât și la lupte (Kumite).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai mult, aceste premii vin ca o certitudine a muncii și efortului depuse în timp de micuța Eva, care în 2016 a cucerit aurul la Cupa Europei (Kumite).

Eva a luptat la această competiție cu imaginea bunicii sale în suflet, dedicând ambele trofee cucerite memoriei celei care i-a fost alături până în urmă cu puțin timp!

Pe lângă karate, Eva este pasionată de dans și picută, însă și de jocurile de dexteritate ale noi generații – kendama, spinner sau cub rubic.

sursa foto: Sendy Țălnar

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.