Tinerii karateka de la CSO Cugir au obținut o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Karate Tradițional Fudokan de la Ploiești.

Întrecerea a avut loc în perioada 4-6 octombrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Medalia de argint a fost câștigată de Ianis Rotaru și Erika Fânaru, la categoria embu mixt.

Medaliile de bronz au fost câștigate de Mara Ilas, Daria Filimon și Irina Codrea – la categoria C2 – echipă fete, respectiv de Erika Fânaru, Mara Roman și Ștefania Teodor – la categoria C1 –echipă fete

La ediția din acest an au participat un număr de 464 de sportivi, de la 29 de cluburi.

Delegația reprezentând secția de karate de la Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir a fost compusă din 13 sportivi: Mara Ilas, Daria Filimon, Irina Codrea, Erika Fânaru, Mara Roman, Ștefania Teodor, Eduard Tamaș, Alexandru Vornicu, Corneliu Vornicu, David Vărărean, Alejandro Turlea, Robert Ungureanu, conduși de antrenorul Sensei Vasile Pricob.

La a opta ediţie a Campionatului Mondial de Fudokan, care va avea loc, în perioada 1-3 noiembrie, în Germania, șapte karateka vor reprezenta Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir și România. Delegația va fi compusă din următorii sportivi: Erika Fânaru, Ianis Rotaru, Ștefania Teodor, Maria Maria Roman, Robert Ungureanu, Cătălin Mortură, alături de antrenorul Sensei Vasile Pricob.

Următorul concurs la care vor participa karateka de la CSO Cugir va fi Concursul Internațional de Karate Tradițional “Cupa Brașovului”, competiție care se va desfășura la Brașov în perioada 16-17 noiembrie.

sursa foto-text: facebook CSO Cugir

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.