Sporturile neolimpice din județul Alba, au avut în acest an tot un câștigător din sfera karate-ului, Iulia Dodoc, de la CS Dojokan Activ Aiud, fiind declarată sportiva județului Alba. Aceasta ne-a declarat că a avut un an foarte greu, cu multe lupte, antrenamente dificile, însă a precizat că tot efortul a meritat și speră cel puțin la aceleași rezultate și pe viitor.

Iulia Dodoc este unul dintre cele mai bune produse ale clubului de karate di nAiud, aceasta lipsind o bună bucată de timp din competiții, din cauza unei accidentări. Cu toate astea, Iulia a revenit în 2016 și acesta a fost anul ei, cucerind multe medalii internaționale, prilej cu care a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului în 2016, la sporturile neolimpice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un an foarte greu și încărcat, dar totul a meritat! Nu este ușor să practici acest sport și trebuie să muncești foarte mult pentru a ajunge la performanță! Îmi doresc să rămân sus, iar dacă voi cădea, cu siguranță mă voi ridica și voi da totul să fiu cea mai bună”, a declarat Iulia Dodoc.

Întreaga declarație a sportivei o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.