Cel mai așteptat eveniment al finalului de an, Gala Sportului 2016, va avea loc marți, 20 decembrie, la Restaurantul Mercur Styl din Alba Iulia, unde sunt așteptați peste 200 de sprotivi. Cadrul de premiere va fi păstrat, urmând să fie acordate premii pentru cei mai buni sportivi ai județului pe anul 2016, atât la sporturi olimpice, cât și neolimpice, distincții pentru antrenori, precumi și alte premii pentru voluntari, mass-media sau colaboratori.

Dacă anul trecut invitatul special al galei a fost fosta mare gimnastă a României, Gina Gogean, în acest an sportivii se vor bucura de prezența lui Gicu Groav, fotbalist internațional, care evoluează pentru Terek Groznîi, în Rusia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Evenimentul va păstra noutățile introduse începând cu ediția din 2015. Astfel, categoriile premiate vor fi următoarele:

  • Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2016 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
  • Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional 2016 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
  • Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2016 pe fiecare ramură de sport.
  • Merit pentru întreaga activitate
  • Sportivi veterani
  • Mențiuni, care vor fi acordate sportivilor medaliați la finalele campionatelor naționale și fazelor naționale ale ONSS pe ramură de sport și antrenorilor/profesorilor acestora.
  • Voluntari și colaboratori.

Va avea loc și o premiere a persoanelor din Alba, care nu performează în județ, însă duc cu mândrie numele județului mai departe –  „Ambasadori Sportivi ai județului Alba” în cadrul cărora vor primi distincții sportivi originari din Alba, dar nelegitimați la un club din județ, care datorită performanțelor sportive realizate duc renumele județului nostru în arenele internaționale.

Organizatorii se bazează în acest an pe un fond de premiere în valoare de 61.000 de lei, bani care vor fi împărțiți de către sportivi și antrenori în funcție de performanțe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.