Povestea a început undeva în jurul anilor 2000, atunci când, puştan fiind, am început să înţeleg acest fenomen ce purta numele de Raliul Braşovului sau Raliul Zăpezii, cum mai era numit în perioada respectivă. 

Sentimentul pe care acest raliu îl activează în mine este, cred eu, definiţia motorsportului: pasiune, suspans, imprevizibil, emoţia spectatorilor de pe probele speciale într-un număr mare şi farmecul proiectoarelor ce, chiar dacă nu mai vezi absolut nimic în momentul în care se îndreaptă spre tine, sunt de nepreţuit!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea interesantă este că la finalul acestei săptămâni, mai exact în perioada 24-25 martie, îmi îndeplinesc un vis! Un vis alături de care te invit să îmi fi alături pe probele speciale din zona Braşovului, unde o să vezi în actiune nici mai mult nici mai puţin de 90 de echipaje la start! Visul acesta îmi transmite atât de multă emoţie încât îmi este greu să o transpun într-un simplu text! Pe scurt, NOI VOM FI LA START, şi nu la orice start, ci exact la Raliul care, când eram mic, reprezenta provocarea supremă şi pe cei prezenţi la start îi vedeam adevăraţi eroi ce puteau să stârnească în asemenea condiţii bolizi de sute de cai.

Şi, ca să fie pachetul complet, în dreapta o să fie soţia mea Severina, în service tatăl meu se ocupă cu buna desfăşurare, acum, când scriu aceste rânduri, tatăl Severinei nu ştie ce să mai facă să ajute în pregătirea materialului de concurs, pe probe va fi sora mea, alături de Bogdan şi de minunea ce ne bucură în ultima perioadă fiecare zi, nepoţica mea, care va simţi pentru prima dată microbul familiei, cea mică venind la primul ei raliu! Mama va pleca cu trenul de la Alba Iulia să vină să ne susţină, iar, colac peste pupăză, venim la start cu o maşină pe care eu o ador, în care am investit 2 ani de implicare trup si suflet, o maşină ce de fiecare dată când o văd mă simt ca un copil ce visează!

Sunt sigur că în startul primei probe speciale, “Poiana”, o să îmi fie greu să mă controlez pentru a nu scăpa o lacrimă de bucurie şi de recunoştinţă pentru tot ce se întâmplă în jurul meu!

Concluzia? Sunt un om norocos! Şi vă invit pe probele speciale ale raliului pentru a vă bucura alături de noi de o etapă de poveste!

Aceasta este povestea îndeplinirii visului meu, acela de a lua startul în această formulă la Raliul Braşovului, ce are şi un aport puternic al partenerilor echipajului nostru: Seveco International, Darex Auto Suceava, Torsen Sim, Hotel Q Brasov, www.dronshop.ro, BearGear, Bose in Romania prin All-Audio.ro şi, nu în ultimul rând, al susţinătorilor Vroom Vroom Vlog, ce sunt sigur că o să fie alături de noi pe probele speciale şi pe canalul nostru de YouTube! Şi sustinerea tehnică, fără de care am sta acasă, a unui om pe care îl respect, ce mi-a oferit o lecţie despre pasiunea pentru maşini, Costel Garage. RESPECT!

Şi te întreb pe tine, cititorule: Ţie, ce îţi transmite acel sentiment pe care doar daca îl “activezi” te bucură atât de tare încât să nu mai ştii cum să transmiţi bucuria pe care o simţi? Dacă ţi-ai răspuns, aceea este direcţia corectă! Urmeaz-o!

(Mihai Aurel BELDIE)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.