În weekend, a avut loc în capitală, prima etapă a Campionatului Național de Juniori 2. Județul Alba a fost reprezentat de 6 portivi, 5 legitimați la CSȘ Blaj și unul de la CSȘ Alba Iulia. Cele mai bune rezultate le-au obținut Adelina Petruța – locul I la proba de 3000 de metri, respectiv George Fleșer de la CSȘ Alba Iulia, care a obținut locul al 3-lea în proba de 800 de metri, cu un ”personal best”.

Peste 350 de atleți din toată țara s-au reunit la București, în prima etapă a Campionatului Național de Juniori 2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atletul albaiulian George Fleșer a alergat 800 de metri în două minute și două secunde, bifând un ”personal best”.

„Este un rezultat foarte bun pentru George, având în vedere că a a lipsit mai bine de 3 săptămâni de la pregătire, din cauza unei pneumonii”, a declarat Mihaela Vlas, antrenorul sportivului de la CSȘ Alba Iulia.

George Fleșer a alergat și în proba de 1500 de metri, cu un timp de 4 minute și 17 secunde.

Adelina Petruța a luat medalia de aur în proba de 3000 de metri, alergând cu un timp de 11 minute, 4 secunde și 56 de sutimi. Aceeași atletă din ”Mica Romă” s-a clasat pe locul al 5-lea în proba de 1500 de metri, cu un tim de 5 minute, 4 secunde și 88 de sutimi.

Bogdan Man (CSȘ Blaj) s-a clasat pe locul 13 în proba de 400 de metri, cu timpul 55 de secunde și 22 de sutimi, reușind și el un ”personal best”.

Și Adriana Cordea și-a bătut cel mai bun timp la proba de 800 de mtri (2.33). Valentin Hrișcă s-a clasat pe locu 40 în proba de 60 de metri (8 secunde), iar Antonio Costea a fost al 41-lea în proba de 800 de metri, cu timpul 2.21.13.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.