În perioada 31 martie-1 aprilie, Alba Iulia găzduiește Campionatul Național de Powerlifting destinat atât juniorilor cât și seniorilor, masculin și feminin.

Competiția din acest an strânge la startul său peste 90 de sportivi aparţinând unor cluburi din județe precum: Alba, Sibiu, Timiș, Bihor, Cluj, Bacău, Prahova, Vâlcea, Caraș Severin, Brașov, dar şi din Bucureşti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sala de sport a Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia este locul în care cei mai puternici sportivi din România se vor întrece pentru titlul suprem într-un an competițional care consacră puternica tradiție a marilor rezultate obținute de-a lungul timpului la Alba Iulia.

Powerliftingul românesc s-a născut la Alba Iulia și continuă să își prezinte povestea într-un an în care respectul pentru trecut se îmbină perfect cu dorința de desăvârșire prin performanță.

Pentru publicul interesat, competiția se va desfășura după următorul calendar: sâmbătă, 31 martie, cu începere de la ora 13.00 și duminică, 1 aprilie, cu începere de la ora 12.00, iar intrarea este liberă.

La buna desfășurare a evenimentului participă după cum urmează: Federația Română de Powerlifting în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, MensMentis, Weider Romania, Sotec Software.

”Federația Română de Powerlifting si Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia doresc ca în acest an să crească prestigiul sportiv al zonei prin organizarea unor competiții de un înalt grad de spectaculozitate care să dovedească odată în plus nivelul la care a ajuns acest sport. La acest sfârșit de săptămână dăm startul unei perioade în care vom celebra puterea unei tradiții care ne dă dreptul să visăm la obținerea unor rezultate spectaculoase pe plan internațional. La acest sfârșit de săptămână Alba Iulia își demonstrează statutul de capitală a powerliftingului românesc”, a declarat Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting, antrenor și sportiv la CS Unirea Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.