panazanDupă o pauză de aproximativ doi ani, cauzată de o ruptură musculară, Ovidiu Pănăzan, secretarul general al Federației Române de Powerlifting a revenit în competiții. Acesta nu a bifat doar prezența la Cupa ”Tonik Gym” din Timișoara, ci a câștigat open-ul după ce a împins la piept din culcat 235 de kilograme. Alți 3 sportivi legitimați la cluburi din județul Alba, Andrei Cioflică, Laurențiu Avram și Florin Lupaș au câștigat categoriile la care au participat. 

Revenire în forță pentru Ovidiu Pănăzan în competițiile de powerlifting. După ce timp de aproximativ doi ani a fost nevoit să stea departe de sportul său favorit, acesta a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Cupa ”Tonik Gym” Timișoara, competiție ajunsă la a 4-a ediție. O singură probă prevedea acest turneu, cea mai spectaculoasă din powerlifting, cea de împins din culcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Albaiulianul Ovidiu Pănăzan a participat la categoria de 83 de kilograme și a ridicat greutăți de 235 de kilograme, prilej cu care a câștigat competiția, cât și open-ul cu ajutorul rezultatului său.

”A fost o competiție frumoasă organizată de bunul meu prieten Sorin Cazacu. Rezultatul pe care l-am obținut mă ambiționează și promit că la europenele din 2016 mă voi lupta pentru o medalie, bineînțeles, dacă sănătatea îmi va permite. Sunt foarte mulțumit de acest rezultat, precum și de evoluțiile elevilor mei”, a declarat Ovidiu Pănăzan, secretarul general al Federației Române de Powerlifting.

Acesta a ținut să sublinieze faptul că greutatea pe care a ridicat-o la Cupa ”Tonik Gym” Timișoara a fost bifată și la campionatele europene din acest an pentru medalie, motiv pentru care gândurile de a urc pe podium la întrecerile internaționale de anul viitor se întețesc pentru sportivul albaiulian.

Locul 1 pentru Alba

La turneul din Banat au mai participat alți 3 sportivi legitimați la cluburi din Alba. Alături de Ovidiu Pănăzan aceștia au câștigat categoriile în care au fost repartizați și au cucerit medaliile cele mai prețioase.

Andrei Cioflică s-a duelat în categoria de 66 kg și a ridicat 182,5 kilograme. Aceeași greutate a ridicat-o și Laurențiu Avram, însă la categoria de 74 de kilograme, iar Florin Lupaș a concurat la +120 kg și a împins la piept 260 de kilograme.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.