12358506_948614601841177_609297883_n (1)Vineri, 18 decembrie, orele 17.00, la sala de  evenimente Mercur Styl din Alba Iulia, va avea loc „GALA SPORTULUI 2015”  în cadrul căreia vor fi acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi performeri din domeniul sportiv în anul 2015.

Evenimentul, care se aşteaptă să fie o îmbinare perfectă de  performanţă şi eleganţă, a devenit o tradiţie a fiecărui final de an şi este organizat de către Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La această gală sunt aşteptate aproximativ 300 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unităţi sportive, reprezentanți ai mass-media şi o serie de oficiali.

Premierile din cadrul evenimentul, care însumează aproximativ 65.000 lei, vor fi repartizate pe mai  multe secţiuni între care vor fi intercalate diferite momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă.

Spre deosebire de edițiile din anii precedenți categoriile care vor fi premiate vor fi următoarele:

– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice

– Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional  2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice

– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2015 pe fiecare ramură de sport.

– Merit pentru întreaga activitate

– Sportivi veterani

– Mențiuni, care vor fi acordate sportivilor medaliați la finalele campionatelor naționale și fazelor naționale ale ONSS pe ramură de sport și antrenorilor/profesorilor acestora.

– Voluntari și colaboratori.

Ca noutate, în cadrul Galei va avea loc și un eveniment caritabil prin care cei prezenți vor putea contribui la susținerea unui caz social propus de către organizatori sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”

De asemenea, începând cu acest an, fiecare ediție  a Galei Sportului va avea ca invitat de onoare o personalitate din lumea sportivă. În acest an invitatul special va fi multipla medaliată olimpică, mondială și europeană, fosta gimnastă Groza Gogean Gina care este și profesor la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, se arată într-un comunicat de presă emis de organizatori.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.