După o afiliere între CSȘ Blaj și CSȘ Aiud, care a rezultat alipirea atletilor din Aiud în lotul celor blăjeni, sportivii aiudeni au avut rezultate bune la Campionatul Național de Cros desfășurat în weekend-ul precedent la Botoșani! Biana Ioana Valc a devenit campioană național la categorii Copii 3, iar echipa CSȘ Blaj-Aiud, formată din Eduard Bîrgoz și Cătălin Cheșcheș s-a clasat pe locul al 3-lea în proba de Juniori 3 pe echipe.

Motive de mândrie pentru profesoara Ioana Bozdog din Aiud, care și-a văzut câțiva elevi pe podium la Campionatele Naționale de Cros de la Botoșani. Din delegația de 13 atleți, 3 au urcat pe podium, iar Bianca Ioana Vâlc a devenit campioană națională la categoria Copii 3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu medalii s-au ales și Eduard Bîrgoz și Cătălin Cheșcheș, care au terminat proba de cros pe echipe la Juniori 3, pe ultima traptă a podiumului.

„Sunt mulțumită de aceste rezultate și de felul în care au concurat copiii mei! Suntem pe drumul cel bun, muncim mult și cu siguranță vom mai aduce medalii importante în vitrina clubului”, a declarat Ioan Bozdog, antrenor în cadrul CSȘ Blaj-Aiud.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.