Ultima apariție din acest an a echipei CSU Rugby Alba Iulia se va petrece sâmbătă 23 noiembrie, la Sibiu, pe Stadionul „Bebe Boboc”, de la ora 11.00.  De data asta, sub forma unei întâniri amicale între echipele de juniori Under 16 ale CSȘ Șoimii Sibiu și CSU Rugby Alba Iulia.

Partida este revanșa întâlnirii dintre cele două echipe din 2 noiembrie, partidă care a deschis turneul „45 de ani de rugby în Alba Iulia”, meci câștigat de tinerii rugbiști sibieni cu scorul de 63-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„O să fie o deplasare grea, dar noi mergem acolo cu gândul de a câștiga și de a juca rugby. După meciul de acasă s-au  modificat posturile jucătorilor și am încercat, în măsura posibilităților noastre, să reparăm la antrenamente greșelile de la meciul trecut”, a declarat Alex Metercz, căpitanul echipei albaiuliene.

„Acest meci amical este binevenit. Mulţumim prietenilor noștri de la Sibiu pentru invitaţie. Copiii noștri, ca să poată progresa, au nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. Nu e important scorul, ci ca ei să crească atât ca jucători cât, mai ales, ca echipă. Or, acest fapt nu se poate petrece doar prin antrenamente”, a declarat universitarul Marius Rotar, artizanul renașterii rugbyului în Alba Iulia și coordonatorul echipei albaiuliene.

“Esențial este faptul că c-am reușit să găsim în oraș copii interesați să învețe rugby și care, pe viitor, vor face pasul spre echipa mare. Sper ca numărul lor să crească. Toată lumea s-a implicat în pregătirea juniorilor, în frunte cu domnul Cristian Cotae, un rugbist albaiulian din vechea generație, care îi are în grijă, precum și toți ceilați seniori, în frunte cu Călin Cristian Curta, Marius Penciu, Ștefan Andrei și Andrei Borz. Încheiem anul așa cum se cuvine: cu speranțe de reușită pe viitor, fiind vorba despre o partidă a copiilor noștri, care sunt viitorul acestei echipe. Copiii vor face tot ce le stă în putință ca să reprezinte cât mai bine Alba Iulia și Universitatea”, a precizat Marius Rotar.

Deplasarea echipei albaiuliene la Sibiu este asigurată, ca de obicei, de domnul viceprimar Gabriel Pleșa, un mare susţinător al echipei de rugby și al sportului din Alba Iulia.

Lotul echipei CSU Rugby Alba Iulia este compus din: Alex Metercz (căpitan), Antonio Mahara, Antonio Alion, Laurențiu Golcea, Tudor Cotae, Rareș Cotae, Alex Coman, Ioan Dărămuș, David Moldovan, Marius Câmpean, Ionuț Alin Bobițan, Iancu Dragolea, Darius Spătaru, Yazen Salhab. Antrenor: Cristian Cotae.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.