Universitatea „1 Decembrie 1918”din Alba Iulia și Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia, secția Rugby (CSU Rugby Alba Iulia), organizează sâmbătă 13 iulie, de la ora 18.00, pe terenul 2 al stadionului “Cetate” din Alba Iulia, un meci de rugby cu o dublă semnificație: aniversarea a 45 de ani de la apariția jocului de rugby în județul Alba (1974) și reînființarea secției de rugby în cadrul Universității albaiuliene.

Se vor afla faţă în faţă echipele CSU Rugby Alba Iulia și Arlechinii București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Secția de rugby a universității albaiuliene a fost reînființată în aprilie 2019 grație eforturilor istoricului Marius Rotar. Echipa CSU Rugby Alba Iulia cuprinde, actualmente, un lot de 38 de jucători, seniori și juniori. Antrenorii echipei sunt Dragoș Stepa și Ioan Damian.

Arlechinii București este cea mai titrată echipă de rugby amatori din România, înființată în anul 2011, având în componență inclusiv jucători provenind de la echipe bucureștene din primele eșaloane ale rugby-ului nostru.

Arbitrul meciului special de la Alba Iulia va fi Lucian Ravăr din Brașov.

Toți iubitorii sportului din Alba Iulia, în general, și cei ai rugby-ului, în special, sunt invitaţi să ia parte la această manifestare sportivă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.