mihneaȘahistul albaiulian Mihnea Costachi a început anul 2016 în forță, cu un premiu special obțiunt la Openul Internațional din Bulgaria. Mihnea a primit distincția pentru cel mai bun junior sub 18 ani al turneului de la Plovdiv, clasându-se pe locul 14 la general din 238 de participanți. 

Juniorul albaiulian Mihnea Costachi a avut un debut bun în noul an competițional, remarcându-se la Openul Internațional al Bulgariei, competiție ce a avut loc la Plovdiv, în perioada 31 ianuarie – 7 februarie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe parcursul celor 9 runde, Mihnea a obținut 5 victorii cu Kaloyan Popvasilev, Dimiter Pelitov, Nikolay Hristov, Rosen Ilchov (toți din Bulgaria) și maestrul internațional Alexandros Grigoriadis (Grecia), a remizat cu Odyseas Kesidis (Grecia), marea maestra internaționala Adriana Nikolova (Bulgaria) și marele maestru internațional Vasil Spasov (Bulgaria), pierzand o singură partidă cu maestrul FIDE Viacheslav Tilicheev (Rusia). Cu 6,5 puncte Mihnea a obținut premiul special pentru cel mai bun junior sub 18 ani din turneu, însă a avut și o clasare meritorie, locul 14 din 238 de participanți în clasamentul general al seniorilor.

Următorul turneu al lui Mihnea Costachi va fi în perioada 19-21 februarie, la Festivalul Internaţional de Şah de la Bunratty (Irlanda).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.