04 Mihai Vilceanu (stanga)Tradiționalul Open al Teiușului, competiție care este organizată an de an în perioada dintre Crăiun și Anul Nou a fost câștigat de Iustin Ciorgovean, junior sub 14 ani legitimat la CSU Alba Iulia, care a adunat 5,5 puncte din 6 partide. Competiția a adunat la start 54 de participanți din întreg județul, iubitori ai sportului minții, precum și maeștri FIDE.

Finalul fiecărui an regăsește la Teiuș cei mai mari iubitori ai șahului din județ, în 2015 participând 54 de sportivi, amatori și profesioniști de toate vârstele din Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Leorinț, Mihalț, Sântimbru și Teiuș. Turneul anual este organizat de clubul Rapid CFR Teius în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Teiuș. Faptul că acest regal șahistic de la Teiuș a ajuns la ediția a 10-a se datorează în mod special profesorului Sabin Borșia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șahistul legitimat la CSU Alba Iulia, Iustin Ciorgovean, component al lotului național under 14 a câștigat Openul de la Teiuș, având 5,5 puncte în 6 partide. Pe locul al 2-lea s-a clasat teiușeanul Adrian Sechereș, cu același număr de puncte, dar coeficient mai slab, iar podiumul a fost completat de Adrian Zinca de la CSO Cugir.

La fel ca în fiecare an, nu au lipsit premiile speciale, care au fost acordate astfel:

  • Copii sub 10 ani: I. Ianis Tarciuc (CSU Alba Iulia) II. Radu Țâmpea (CSU Alba Iulia) III. GeorgePleșa (Alba Iulia)
  • Șahiști veterani: I. Mihai Vâlceanu (Șah Club Cugir) II. Gheorghe Murg (CSO Cugir) III. Ioan Zaharie (CSO Cugir)
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.