tc sun 1Noi motive de bucurie pentru Tenis Club Sun Alba Iulia. Tenismenele Alexia Mărginean şi Alexia Negrescu s-au aflat încă o dată pe locurile fruntașe la cele două turnee de tenis de câmp desfaşurate la Cluj Napoca şi Mediaş sub egida Federaţiei Romane de Tenis.

Alexia Mărginean a bătut tot ce i-a ieșit în cale, fiind campioană la categoria 12 ani după 3 meciuri disputate pe un tablou de tip şah la turneul „Cupa Napoca” desfăşurat în Cluj Napoca. Având doar 9 ani, Alexia a avut parte de o perioadă foarte bună, câştind primele ei competiţii la categoria de 12 ani în Oradea („Cupa 8 Martie”) şi Cluj Napoca („Cupa Napoca”), iar locul 1 obţinut i-a 500 de puncte (punctaj maxim) în clasamentul Federaţiei Naţionale de Tenis.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În momentul de față, Alexia Mărginean se află pe locul secund în clasamentul național la categoria 10 ani.

Alexia Negrescu s- clasat pe a doua treaptă a podiumului la categoria 12 ani de la turneul „Trofeul Pro As” din Mediaş. Sportiva clubului din Alba Iulia a cedat abia în finală după ce competiția s-a desfăşurat pe un tablou principal de 16 jucatoare. Alexia ocupă locul 39 în clasamentul feminin naţional la 12 ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.