Sala de sport din centrul comunei Vințu de Jos a adunat sâmbătă, zeci de iubitori ai tenisului de masă, într-o amplă acțiune organizată la nivel național, dedicată Zilei Mondiale a Tenisului de Masă. Constantin Pralea, principalul organizator al turneului, un mare iubitor al sportului a vorbit despre această acțiune, precum și evenimentele sportive care alcătuiesc calendarul sportiv al comunei.

Constantin Pralea s-a implicat de mai multe ori în fotbalul din comună, iar de mai bine de un an, Vințu de Jos a găzduit mai multe turnee de tenis de masă, acesta precizând că dorește să reanimeze sportul din comună, în special la nivel juvenil!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am fost una din primele echipe care s-a înscris la această competiție dedicată Zilei Mondiale a Tenisului de Masă. În Consiliul Local aveam programată o asftel de acțiune, care a fost devansată și am organizat acest turneu. Am dorit foarte mult să atrag copiii către sport! Vreau să reanimez sportul în Vințu de Jos și sper să am susținere!”, a declarat Constantin Pralea.

Întreg interviul îl puteți urmări mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.