CSU LPS - U CJ13Una dintre cele mai bune baschetbaliste din tânăra generație a urbei noastre, Andreea Fleșer a fost convocată la naționala de baschet feminin Under 18 a României. Stagiul de la Ghirorghieni, unde va participa și baschetbalista din Alba Iulia în perioada 7-14 februarie, are ca drept scop pregătirea sportivelor pentru Campionatele Europene din acest an.

Având o vară extrem de fierbinte, loturile naționale feminine de junioare ale Romaniei își încep campania de pregătire săptămâna viitoare, urmând să intre în cantonament, pentru perioada 7-14 februarie, la Gheorghieni. Scopul principal al acestor convocări sunt pregătirile pentru participarile la Campionatele Europene din 2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andreea Fleșer de la LPS Alba Iulia este una dintre cele mai bune jucătore ale echipei CSU LPS Alba Iulia, care evoluează în Liga 1 de baschet feminin. La echipele de juniori ale Liceului cu Program Sportiv, Andreea face spectacol pe parchet, fiind o baschetbalistă tehnică și foarte implicată în jocul echipei sale.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.