CSU - U CJ-38În momentul 0 al bachetului local, când CSU Alba Iulia este foarte aproape să acceadă în finala campionatului, unde dintre cele mai bune jucătoare, Shawnta Dyer a renunțat la echipă pe motive financiare. Aceasta nu s-a antrenat în săptămâna premergătoare partidei cu Brașov și nici nu a fost văzută pe teren în prima manșă a duelului. 

Shawnta Dyer nu a fost de acord cu o ușoară întârziere a salariului și a preferat să își abandoneze echipa în cele mai importante momente, tocmai înaintea duelului din semifinale cu Olimpia Brașov.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu sunt două luni de întârzieri, doar luna februarie, care va fi achitată în cursul săptămânii viitoare. Mai mute nu vreau să comentez”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

De asemenea, antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan au rămas uimiți de atitudinea sportivei, însă s-au supărat foc pe aceasta după ultimele acțiuni și nu vor mai apela la serviciile ei până la finalul sezonului, indiferent dacă echipa se va califica sau nu în finală.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.