CSU Alba Iulia-CSBT Alexandria Cupa Romaniei50După un debut dezastruos, scor 36-70 în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, contra vicecampioanei Sepsi Sf. Gheorghe, CSU Alba Iulia va încerca să își spele rănile în fața formației CSBT Alexandria, echipă de care a trecut în două rânduri în prima etapă a Cupei României, în doar o săptămână, scoruri 85-47, respectiv 84-62.

Partida va avea loc astăzi cu începere de la ora 18.00 în Sala ”Universității” din Alba Iulia. Fetele lui Miroslav Popov vor încerca să treacă peste eșecul suferit în centrul țării, sâmbta trecută, când au ”reușit” și o contraperformanță, doar 10 puncte marcate în două sferturi ale jocului din Covasna.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate acestea, Alexandria este o echipă pe care CSU Alba Iulia o cunoaște foarte bine, fiind adversarul din primul tur al Cupei României pentru trupa din Cetatea Marii Uniri. Atât pe teren propriu, cât și în deplasarea de la Craiova, elevele lui Mirolsav Popov nu au avut nicio emoție în a se declara învingătoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.